(cos gol) - 0,00 Lei

Nu sunt produse in cos.

Cum platesc

Bricomix.ro va pune la dispozitie multiple modalitati de plata pentru achitarea contravalorii comenzilor plasate pe magazinul nostru online. Va rugam sa alegeti una dintre ele, cea mai comvenabila pentru dumneavoastra. Astfel:

1. PLATA IN NUMERAR LA LIVRAREA COMENZII

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si veti plati produsele direct curierului care va efectua livrarea. Bricomix.ro nu percepe nici-un comision suplimentar, valoarea achitata fiind egala cu suma mentionata in mesajul de acceptare a comenzii.

Pentru persoanele juridice, limita maxima acceptata pentru aceasta modalitate de plata este de 5.000RON/zi.

2. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

In cazul in care ati selectat aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata. Livrarea produselor se va face dupa incasarea sumei in contul BricoMix.

3. PLATA ONLINE CU CARDUL - VISA ELECTRON, VISA, MASTERCARD, MAESTRO

VISA Electron
 
VISA
 
MasterCard
 
Maestro

In cazul in care doriti sa efectuati plata online cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), bifand aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda, veti fi redirectionat pe o pagina securizata a procesatorului de plati online (Libra Internet Bank SA).
Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la bricomix.ro sau la angajatii bricomix.ro. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online, in conditii de maxima securitate.

4. PLATA in rate prin Cardul de Credit BRD cu dobanda 0

Prin Cardul de Credit BRD ai plati in rate cu dobanda zero oriunde in lume, pentru cumparaturi de peste 200 de lei.

Prin Cardul de Credit BRD ai plati in rate cu dobanda zero oriunde in lume

Alege produsul dorit de la sediul de pe www.bricomix.ro si achita cu cardul de credit BRD. Poti opta pentru rate fara dobanda direct la POS, atunci cand faci plata, sau ulterior prin MyBRD Contact la 021.302.61.61 sau *BANCA (*22622).